Danes na Zletu še zadnjič potekajo delavnice. Dopoldanske, ki so bile zastavljene bolj projektno, so se že končale in prav vsak udeleženec je s svoje odnesel novo znanje.

Veliko jih bo svoje novo pridobljeno znanje predstavilo tudi med večernim programom. Eden najbolj zanimivih produktov je bil zagotovo kurnik, ki so ga marljivi udeleženci naredili za dve kokoški, ki se nahajata na zletnem prostoru.

Popoldanske delavnice, ki so prav tako potekale po svojih, zdaj že ustaljenih, tirnicah, niso bile nič manj zanimive. Na Zletu skrbimo tudi za poznavanje in udejanjanje urbane kulture, saj smo vse štiri dni izvajali delavnice skejtanje, parkour in rapanje. Danes nas je obiskal tudi NLB, ki je na svoji delavnici vse zainteresirane podučil o stičnih in brezstičnih karticah. Za tiste, ki so bolj športne narave in imajo radi živali, je bilo na voljo tudi jahanje, nekarteri pa so si privoščili kolesarski izlet v Velenje, kjer so si privoščili navaden WC.

Zlet se približuje svojemu koncu, vendar je vzdušje še zmeraj odlično. Tisoč tabornikov na kupu se zna zares zabavati - še dva dni pa bomo prav zares poleteli!

Pomagajo nam