Dragi prostovoljec!


Še nekaj dni nas loči od enega največjih taborniških dogodkov – Zleta 2017. Tukaj je nekaj informacij glede Zleta:


- V Velenju te pričakujemo v ponedeljek, 31. 7. 2017, do 17. ure. Dobimo se na parkirišču pri Galactici pri Stadionu Velenje (https://goo.gl/maps/oMrUrbWQ4tK2). Od tam boste šli peš na zletni prostor, opremo pa vam pridemo iskat.

- Člani osebja naj bodo v šotoru vsaj po 2. prostor za postavitev šotorov bo označen.

- Na voljo je 23 šotorov, če nimaš svojega. Razdelite si jih lahko po principu »kdor prej pride, prej melje«. Če te zanima, oziroma ga potrebuješ, piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

- Vsa voda na Zletnem prostoru bo pitna, razen jezera:). Iz tušev bo pritekla mrzla voda.

- Za umivanje lahko uporabljate samo mila, ki jih zagotovi organizator ali pa svoja mila na naravni osnovi.

v Zajtrk in večerjo bomo postregli v jedilnici na ""Vrhu"". sprejela bo cca 450 oseb hkrati. razdeljeni boste v izmene." Kosilo bodo "lunch paketi", ki jih boste lahko prevzeli v času kosila.

Imeli bomo 5 delilnih mest, od tega ena za prehrambene posebnosti. na obrok morate priti s svojim priborom in posodo, ki ga boste lahko umili v bližini jedilnice. Za pomivanje (lastne) posode bomo zagotovili detergent na naravni osnovi.

- Osebje brez izpolnjenega obrazca ""varni pred nevarnostjo - safe from harm" na zletni prostor nima vstopa, zato poskrbite, da boste test rešili pred zletom."

- Zletni prostor bo varovan 24/7. za osebne predmete ne odgovarjamo. zapuščanje zletnega prostora ni možno, razen v primeru izrednih dogodkov.

Sedež prve pomoči bo na "Vrhu". Označena bo z belo zastavo in rdečim simbolom.

- Evakuacijsko območje bo označeno z zeleno zastavo in belim simbolom. V primeru sirene za nesrečo ali nevarnost se mirno premakni proti evakuacijski točki.

- Na plaži bo "reševalec iz vode" med 9.00 in 19.00. Jezero bo imeli cca 24 stopinj. Bodi previden!

- WCji bodo na treh mestih, na vseh treh mestih bodo tudi pisoarji in pumpice za razkuzevanje rok.

- Info točka bo na "Vrhu"". na info boste dobili mnogo informacij. Tam bo tudi "lost and found" ter polnilnica elektronskih pripomočkov".

- Zlet bomo poskušali narediti s čim manj odpadki zato boste lahko v kantini dobili pijačo samo v svoj lonček ali čutaro.

- Okoli vratu moraš imeti ves čas turko in ID. (razen pod tušem in v šotoru:)

- Kurjenje ognjev je na Zletnem prostoru prepovedano in je dovoljeno le na za to določenih prostorih.

- V amefiteatru se med prireditvijo zaradi varnosti posedete v za to določen koridor.

Pomagajo nam